Štamparija ART02 je nastala 1997. godine kao mala radionica sa nekoliko mašina i skromnim razvojnim budžetom i željom da se u budućnosti stvori novi poredak u štampi i proizvodnji promotivnih artikala.
Ujedinjeni oko ambicioznih i modernih ideja, korak po korak, stvorili smo štampariju koju danas predstavljaju profesionalci, visoka tehnologija i automatizacija radnih procesa, mašine i uređaji poslednje generacije iz sveta sito, ofset i digitalne štampe.

ART02 je mesto gde nastaju originalni poslovni pokloni ili delovi kompanijske brend galanterije.
Krajnji rezultat našeg rada su promotivni i upotrebni artikli koji u sebi potvrđuju naše dugogodišnje iskustvo, stručnost,ali i više od toga, kreativnost, kvalitet i originalnost koju može posedovati samo vrhunski proizvod.
U strogo kontrolisanom procesu proizvodnje koristimo isključivo najkvalitetnije sirovine, posedujemo efikasan sistem distribucije. Osnova našeg rada su upotreba moderne i napredne tehnologije obrade, proizvodnje i dorade, kao i kontrola čitavog procesa proizvodnje roba i usluga.
Svi artikli i usluge iz naše palete proizvoda se koriste vrlo uspešno kada kompanija želi da reklamira svoj znak, marku, proizvod ili uslugu. Sa neograničenim asortimanom artikala, mi ćemo pomoći svojim klijentima da povećaju obim i efikasnost svog poslovanja i da njihova kompanija bude zapamćena.

ART02 poseduje sopstvene poslovno proizvodne pogone, čime je omogućeno instaliranje novih proizvodnih kapaciteta, kao i uvođenje novih proizvoda i njihova tehničko tehnološka razrada.
Predlažemo da pogledate naš asortiman proizvoda i usluga, i nemojte zaboraviti da mi nudimo besplatne konsultacije i ponude.

Zainteresovani ste za neku od nasih usluga?

Slobodno nas kontaktirajte putem formulara ili pozivom na neki od brojeva telefona